Transport gratuit pentru comenzi peste 150 ron.

TERMENI SI CONDITII

Prin utilizarea acestui site web in calitate de vizitator sau cumparator va exprimati consimtamantul asupra caracterului obligatoriu al acestor termeni, citirea integrala a termenilor fiind absolut necesara.

INFORMATII PRIVIND COMPANIA

SC UNIQUE MOODS S.R.L. este proprietarul site-ului www.unique-moods.ro, al informatiilor si materialelor afisate pe website. SC UNIQUE MOODS SRL este persoana juridica inregistrata in Romania, avand sediul social in Bucuresti, str. Jiului 142, et 2, ap.11, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/15197/2020, avand cod fiscal 43313656.

DATE DE CONTACT

In cazul in care aveti nevoie de informatii referitoare la produsele Unique Moods, ne puteti contacta la telefon 0724565507, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 - 18:00, sau pe mail la hello@unique-moods.ro.

POLITICA DE LIVRARE

Expedierea produselor Unique Moods in Romania se realizeaza exclusiv prin curier rapid, costul livrarii fiind suportat de catre client, daca comanda insumeaza mai putin de 150 lei, sau suportat de Unique Moods, daca comanda este mai mare de 150 lei.
Produsele sunt expediate in termen de 48 – 72 ore de la primirea comenzii.

Taxa de transport va fi adaugata la pretul total al produselor comandate si va aparea in cos inainte de a trimite comanda.

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor Unique Moods poate fi efectuata online, ramburs sau prin transfer bancar. Daca alegeti metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dvs. in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu cardul de credit/debit emise sub sigla Visa si Mastercard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediu fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dvs. nu este transferata sau stocata in nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si Mastercard.

POLITICA DE RETURNARE

In calitate de consumator aveti dreptul sa renuntati la cumparare, fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intrati in posesia produsului.
Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Taxa de retur este suportata de cumparator, cu exceptia cazurilor in care s-a trimis alt produs decat cel comandat, sau acesta avea defecte. Micile diferente date de manufacturarea obiectului, nu sunt considerate defecte.

Clientii www.unique-moods.ro pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii.
In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 72 de ore de la data returnarii produselor comandate. Diferentele de pret vor fi returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor comandate.
In toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

In cazul in care nu ai gasit raspuns la intrebarea ta, ne poti contacta oricand pentru informatii suplimentare.