Transport gratuit pentru comenzi peste 150 ron.

POVESTEA NOASTRA

Moods este un lucru bun iesit din pandemie, cand am avut mult timp de petrecut cu noi insine si care ne-a facut sa ne punem foarte multe intrebari. Moods a venit ca o varianta sanatoasa, non-toxica a lumanarilor intr-un recipient elegant si delicat care sa ne inspire intr-o zi oarecare, un mic imbold al starii sufletesti care implica cele mai importante simturi.

Cu dorinta de a fi noi cele care contribuie, ne-am intalnit intr-o zi de iarna sa discutam despre ce cadouri putem face anul acela pentru cei dragi. Un lucru care ne caracterizeaza pe noi doua este ca suntem niste devoratoare de frumos in ceea ce priveste relaxarea pe care poti sa o aduci la tine in casa.

Asa ca ne-am gandit sa facem cadou si o lumanare parfumata, idee urmata de intrebarea unde gasim noi o lumanare care sa miroasa frumos si sa fie non-toxica, ca doar nu puteam oferi in dar ceva toxic. Nu se face!

Asa ca un simplu, "hai sa le facem noi", ne-a adus azi aici.
Ceea ce ne-a facut sa ne dam seama ca e pentru noi, a fost rapiditatea cu care am ajuns de la dorinta la a avea efectiv un business.
O intentie pusa in univers, o dorinta in care crezi cu adevarat, se va implini mereu in modul cel mai lin posibil.

PRODUSELE NOASTRE

Fiecare produs pe care il punem la dispozitia voastra este lucrat cu migala si cu atentie deosebita.

Testam fiecare aroma in parte ca sa ne asiguram ca lumanarea emana aroma cand arde, dar si cand nu arde, si devine una din notele de design din casa ta.

Un produs finit pentru noi este un produs care se bucura de feedback-ul vostru!

DESPRE INGREDIENTE

Alegem ingredientele si recipentele in functie de cum arata, dar mai ales in functie de cat de prietenoase sunt pentru noi si pentru Mama Pamant.

Am optat pentru ceara de soia pentru ca este o ceara naturala 100% si provine dintr-o sursa regenerabila.

Aromele utilizate sunt prietenoase cu noi, dar si cu prietenii nostri necuvantatori. Pastrand nota de non-toxic si prietenos cu natura am ales si baza pentru difuser.

Colectia noastra de recipiente este una simpla, contemporana. Atunci cand am creat Moods ne-am axat pe momente, pe unicitate dar si pe sustenabilitate. Am ales sa fim sustenabili si sa folosim materiale prietenoase atat cu tine dar si cu mediul inconjurator.

URMARESTE-NE PE INSTAGRAM